Zakelijk net even anders

Pas geleden had ik een gesprek met een volger op Instagram. Zij tekende ook Visual Notes maar moest daar even mee stoppen in verband met andere prioriteiten en toen ze het weer op wilde pakken kwam ze erachter dat er inmiddels veel concurrentie is. En ze heeft gelijk, zij en ik zijn allang niet meer de enigen. Soms schiet het door mijn hoofd dat ik beter drie jaar geleden meteen had moeten doorpakken. Maar het is goed zo! Ik moest groeien en ben ik zelfs super trots op mijn eigen stijl. Mijn tekeningen en worksops geven.

 

Iets extra’s

Mijn vader leerde mij al dat concurrentie nuttig is. Zijn autozaak bevond zich tussen talloze andere autohandelaren. Functioneel vond hij juist, want de kans dat ze hem voorbij liepen was net zo groot als dat ze een ander voorbij liepen en bij hem naar binnen stapten. Hij leerde zich onderscheiden en gaf net dat beetje extra. De klik met kopers, daar ging het hem om. En zo gaat het nu ook bij mij, de hoeveelheid zakelijk tekenaars houdt mij scherp! Wat ik jou extra kan bieden zodat je voor mij kiest? 

Goed gevoel

Momenteel wil ik een nieuwe auto. Ik vind het eerlijk gezegd best een “dingetje” ik bedoel het gaat om veel geld dus ik wil natuurlijk dat het optimaal besteed wordt. Maar wat ik ook belangrijk vind, is mijn gevoel erbij. Is het mijn smaak, is de auto de juiste grootte? Hoe ruikt de auto en voel ik me er op mijn gemak in? Allemaal dingen die misschien niet altijd bewust mee tellen maar die er wel zijn.

Ik val in de smaak

Oké, we gaan weer even terug naar het begin van mijn tekst. Ik werd er dus op gewezen dat ik niet de enige ben die zakelijk kan tekenen. Dat was me inderdaad al eerder duidelijk. Maar ik maak me er dus niet druk om, mensen weten mij te vinden en blijkbaar valt mijn illustraties in de smaak want ze blijven terugkomen. Is het mijn manier van lesgeven? Geef ik je het juiste gevoel of ben ik gewoon simpelweg makkelijk te vinden via Google? Of het misschien een combinatie van dit alles? Wat het dan ook is, ik ben blij dat je me hebt gevonden want dan kan ik je mooi even net even dat beetje extra geven dan die ander waar je zojuist aan voorbij bent “gelopen”. 

Eigen stijl

Ik bied toffe workshops aan, workshops die voor iedereen leuk een haalbaar zijn. De één voelt zich als een vis in het water en de andere moet een klein beetje uit zijn comfortzone gehaald worden. Maar bij beiden is het resultaat bevredigend. Ik leer je op manier zakelijke tekeningen maken van doelen, processen en situaties. Van een product, dienst of samenwerking. Ik leer graag – ik wil je graag het tekenen leren. Ik probeer graag uit – ik laat je visuals uitproberen. Verbinding vind ik belangrijk – dus vraag ik naar jouw verbinding met jezelf en met je werk.

Aandacht

Met sterretjes in mijn ogen vertel ik jou over de functie van zakelijk tekenen en waarvoor je het allemaal wel niet kunt toepassen. Echt, het leven is zoveel leuker met tekeningetjes. Zeg nou zelf, jouw aandacht wordt toch eerder getrokken naar een plaatje van naar een stukje tekst?

Tekentool

Met sterretjes in mijn ogen vertel ik jou over de functie van zakelijk tekenen en waarvoor je het allemaal wel niet kunt toepassen. Echt, het leven is zoveel leuker met tekeningetjes. Zeg nou zelf, jouw aandacht wordt toch eerder getrokken naar een plaatje van naar een stukje tekst?

  • De pijl staat voor een richting of route maar kan ook voor een keuze staan.
  • De stek staat voor groei, potentie en natuur.
  • De beker met damp kun je inzetten voor een pauze of rustmoment, samen iets bespreken tijdens een drankje, of voor aroma.

Bestel de functioneel visueel notes tekenen. De set is een PDF-bestand en ligt binnen een paar stappen voor € 22,97 in je mailbox.

Smaakt het naar meer? Wil je een ‘proefrit’ maken? Geef je dan op voor een online tutorial op 11 november. Of neem contact met mij op, dan bepalen we samen wat de vervolgstappen zijn. Ik heb er zin in!

Liefs Esther