Super blog met tekeningen

Blog tekenplek zakelijk tekenen visueel maken

Een toffe blog

Je kunt leuk schrijven en zet regelmatig een toffe blog online. Sowieso; lekker bezig! Maar wat voor plaatje gebruik jij bij je blog? De gratis plaatjes van internet zijn het vaak net niet en eigenlijk ook een beetje te standaard voor jou. Je wilt liever iets meer de persoonlijke kant op, dus je besluit een paar foto’s te maken. Je vindt ze best goed gelukt en je gebruikt er één of hooguit twee. En dan zet je ze misschien nog een keer in.. Maar dan wil je toch echt weer graag met iets nieuws komen..

Stralen blog tekenplek

Persoonlijk en krachtig

Jij wilt je eigen herkenbare stijl, iets unieks, misschien ook verrassend en vooral telkens iets nieuws! Want dat is precies wat je ook voor je boodschap of product wilt. Iets persoonlijk, iets krachtigs en iets herkenbaars? Nou dan heb ik een fantastisch idee! Wat nou als je die van plaatjes of foto’s vervangt met jouw eigen tekeningetjes? Tekeningetjes in jouw eigen stijl, herkenbaar, leuk en vooral zelf gemaakt. Door jou!

Creatieve brein

Dit klinkt misschien een beetje eng maar denk je eens in, de tijd die je anders kwijt was aan foto’s zoeken op het internet of zelf foto’s maken kun je nuttiger en vooral leuker besteden. Jouw creatieve brein weet vast precies welke plaatjes er bij jouw vakkundig geschreven blog horen. Tijdens het schrijven popten ze vast al op in je hoofd.

Volgers krijgen

Je bent zelf al de “gouden combi” die je nodig hebt, alleen je wist het zelf nog niet! Je hebt helemaal geen plaatjes van internet nodig! Wat heb je wel nodig? Jouw creativiteit met misschien een beetje hulp van mij. We gaan ervoor zorgen dat jouw verhaal nog beter blijft plakken omdat mensen er letterlijk een beeld bij krijgen. Je nog meer lezers krijgt. Hoe vet is dat?!

Eenvoud siert

Schrik niet, ik beloof je bij deze plechtig dat ook jij kunt tekenen. Denk je dat je, ondanks dat je heerlijk kunt schrijven, niet creatief bent om die toffe tekeningetjes te maken? Niet is minder waar.. Bij tekenen werk je, net als met schrijven, van idee, content naar het resultaat dus zo heel veel anders is het niet. En, no worries, je hoeft echt geen Rembrandt te zijn. Bij zakelijk tekenen gaat het juist vaak juist om de eenvoud. Voor zakelijk tekenen heb je drie dingen nodig, vertrouwen, doorzettingsvermogen én plezier!

 

Rembrandt gaat zakelijk tekenen 🤭

Een prima doel

Mijn doel is om blogschrijvers te laten tekenen en daarom heb ik iets leuks in elkaar gezet. Een starterskit om jou op een mooie manier wat kneepjes van het tekenen te leren. Zodat je gemakkelijk zult ontdekken dat ook jij kunt tekenen en daar ook nog eens plezier in hebt!

Esther van tekenplek met de kaartendeck

Eerste stap

Wil jij je blogs persoonlijker maken door je eigen tekeningetjes én wil je dat je blog nog beter bij de lezers blijft hangen? Schaf dan nu mijn tool aan. 15 bladzijden met voorbeelden waar je mee kunt oefenen en er is ook nog een kaartendeck met meer dan 150 symbolen om na te tekenen en daar zitten ook 8 opdrachten waar je ontzettend van kunt leren.

Klik op deze link voor de gratis turorial. Je vult je adres in en binnen en paar stappen ligt het PDF-bestand in jouw inbox. Wil je meer informatie over de kaartenset die je hieronder op de foto’s ziet? Ga dan naar: Functioneel Visual Notes Tekenen

Esther van tekenplek tekent

Een prima idee!

Ik weet zeker dat je hier iets aan gaat hebben! Heb je vragen, wil je meer informatie of juiste een fantastisch idee? Neem dan gerust contact met me op.

Succes en tot de volgende blog.

Liefs Esther

Mail contact Tekenplek