Brainstormsessie en Zakelijk Tekenen!

De Brainstormsessie Zakelijk Tekenen is een snelle en luchtige vorm van vermaak op een klein formaat. 

Je werk tekenen op bierviltjes is een unieke manier om interesse en samenwerking van jouw medewerkers te verbeteren. Maar je kunt het ook inzetten wanneer personeel weggaat. Of je gaat samen het nieuwe jaar inluiden. Het biedt je heel veel voordelen en zal een aantal voor je noemen.

Wat dacht je van:

Maar ook: 

De brainstorm workout van Tekenplek

De brainstormworkout is een gaaf woord voor een galgspelletje. En wie heeft dat nou niet gespeeld en getekend? Zulke simpele tekeningen mogen gewoon tijdens de activiteit.

Verder kunnen we in overleg een aantal keuzes maken tussen:

Standaard bestaat de brainstormsessie van Tekenplek uit 3 rondes in 60 minuten. Esther stelt zichzelf eerst voor en start met de basiskennis van iedereen. Na een opwarmer gaan we het spontane van het zakelijk tekenen verkennen. 

Zij gaat ervanuit dat iedereen kan tekenen, hoe eenvoudiger hoe beter! 

De ontspannen tekenactiviteit op jouw bedrijf

Esther is niet alleen de eigenaar, maar ook pionier als ondernemer die zakelijk tekenen en brainstormen harmonieus combineert. Ze is docent en coach. Ze houdt zowel van tekenen,  als het spelen van spelletjes. 

Voor de opdrachten laat ze je zien dat je met slechts een paar lijnen veel woorden en abstracte situaties kunt uitbeelden. Met een stift in haar hand toont ze wat en hoe je kunt tekenen, en jij volgt haar voorbeeld. Binnen een paar opdrachten laat je je perfectionisme los en omarm je je tekeningetjes op de bierviltjes.

You love it!

Aan de slag tijdens een teamoverleg?

Wil je zo een ontspannen workshop hebben? Waar iedereen kan tekenen, met een knipoog en een lach?  Dan is deze brainstormsessie en zakelijk tekenactiviteit echt iets voor jullie. Met wat simpele oefeningen verken je wat de groep nodig heeft. Creëer je een gesprek die je zelf in beeld hebt gebracht.