De Tekentool Functioneel Visuele Notities tekenen voor meer!

Een handige kaartenset om het maken van zakelijk visuele notities te ontwikkelen.  

Klaar om je notitievaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Heb je de tutorial al besteld en ben je op zoek naar meer inspiratie en oefeningen?  De Tekentool Functioneel Notities is ontworpen om je verder te helpen in het maken van korte beeldverhalen. De Tekentool Functioneel Visuele Notities is een echte hebbending. 

Hoe zou het zijn als...

De Tekentool Functioneel Visuele Notities is een krachtige powertool die ieder manager en deskundige kunt inzetten. In het onderwijs, zorg, veiligheid, maar ook bouw.  Simpele tekeningen verduidelijken bijvoorbeeld de theorie, praktijk en spanning tussen die twee, waardoor er een zichtbare verduidelijking ontstaat. Je maakt zo samen voor of met je team op een eenvoudige manier de bedoeling duidelijk. 

Wat de tekentool biedt?

De tekentool geeft jou heel veel en dat met eenvoudige lijnen en basisvormen.  Door plaatjes te combineren of in volgorde te leggen. 

Ik laat je o.a. tekenen en ervaren: 

Het functionele resultaat

Deze Tekentool Functioneel Visuele Notities is niet zomaar een hulp; het is een hebbeding voor iedereen die effectieve communicatie serieus neemt op weg naar meer, meer en meer: 

Het  laat je kort gezegd het: waarom, wat en hoe ervaren van visuele notities.

Onlangs heeft Wendy gebruikgemaakt van de Tekentool, met een beetje ondersteuning en begeleiding van mij. Ze wilde een praatplaat creëren over Loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB). Het resultaat? 

Met behulp van de diverse symbolen in de Tekentool heeft ze een praatplaat gemaakt met de massa aan symbolen en figuren.  

En onlangs deelde Wendy haar enthousiasme en succes van de praatplaat. Ze ontving niet alleen leuke reacties, maar ze ontdekte ook dat de kernpunten op de praatplaat echt een krachtig hulpmiddel is bij gesprekken.

Loes
Loes
Read More
Originele oefening. De eerste pagina’s gingen makkelijk af. De handen vond ik wat lastig, maar met jouw stappen lukte het mij prima.

Investeer in jezelf en maak van functionele notities een integraal onderdeel van je professionele gereedschapskist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *