Magical Tekentool

De kaartenset voor visuele notities

Ben je op zoek naar manieren om jouw groep of team beter te laten communiceren? Of wil je als docent nieuwe manieren ontdekken om je studenten te betrekken bij de lesstof? Dan is zakelijk tekenen wellicht iets voor jou.

Met de Tekentool is meer mogelijk. Want het laat je een verhaal tekenen en ervaren. Zien dat je op een leuke manier met beelden kunt notuleren. Ook voor én door je team. Samen tekenen en vertellen werkt verbindend.

Wil jij verder met visuele notities?

De kaartenset Functioneel visuele notities tekenen van Tekenplek, is bedoeld voor het leren toepassen van zakelijke tekenplaten.

Simpel te downloaden en uit te printen!

De kaartenset is de opstap voor iedereen die begeleidt en coacht. Voor hen die onder andere ideeën en processen willen tekenen. Voor mensen die snel en doeltreffend tot de kern willen komen.  Dé tool om je eerste visuele notities te kunnen tekenen!

Voor slechts €29,97

Magical Tekentool

Met de tool is meer mogelijk. Want het laat je een verhaal tekenen en ervaren.
Zien dat je op een leuke manier met beelden kunt notuleren. Ook voor én door je team.
Samen tekenen en vertellen werkt verbindend.

Hans
Hans
Read More
Het tekenen van symbolen en poppetjes is leuk. De tutorial ziet er leuk en pakkend uit! Ik ben nieuwsgierig naar meer.
Fleur
Fleur
Read More
Veel van de tekeningen zijn leuk en goed na te tekenen. Ik vind jouw drie ‘Hoe teken je’ top. De maanstand heeft mij aan het nadenken gezet!

'Maar ik kan niet tekenen!!'

Of denk je… “Ik heb meer tijd, ruimte en inspiratie nodig!”
Of: “Ik kan niet mooi en bijzonder tekenen!”

Het plaatje in je hoofd is het ideaalbeeld waarmee je je tekenvaardigheid controleert.
Of het plaatje is vaak heel gedetailleerd en teken jij precies lijntje voor lijntje op papier.
Niet te doen … wees lief voor jezelf.

Maak het tekenen makkelijker en ik ga je daarbij helpen.
Ik heb een kaartenset met heel veel concrete voorbeelden,
waarmee je zelf op een simpele en praktisch manier symbolen kan tekenen.
Hier hoef je niet over na te denken.

Wat zit er in de (downloadbare) Tekentool:

Waarom dan deze Tekentool?

Karl
Karl
Read More
Leuk en positieve tekeningen. Je tekent speels en hebt een vlotte stijl. En dat wat ik zie: heel herkenbare item’s en thema’s.
Dewi
Dewi
Read More
De poppetjes en symbolen waren leuk en je kan ze prima natekenen.
Loes
Loes
Read More
Originele oefening. De eerste pagina’s gingen makkelijk af. De handen vond ik wat lastig, maar met jouw stappen lukte het mij prima.

Dus...

Dan is deze Tekentool bedoeld voor jou!

Paula
Paula
Read More
BEDANKT voor het maken van deze kaartenset!!!! Ik heb het ondertussen 2 keer gebruikt. Je creëert hiermee gauw je eerste verhaal. Het was super behulpzaam!!! Geweldige tool!!! Ik heb het al aan een paar mensen aanbevolen!
Marije
Marije
Read More
Ik als perfectionist vond mijn tekeningen nooit goed genoeg. Met deze kaartenset heb ik veel inspiratie opgedaan hoe je op een simpele manier een proces uit kan tekenen. Het schept in één oogopslag duidelijkheid zonder woorden te hoeven gebruiken! Top dit!!

Hi, ik ben Esther!

Ik wil als visueel tekenaar jou de kracht van visueel werken met stift op papier laten ervaren. Ik vind dat heel veel tekst samengevat kan woorden in een paar plaatjes die de kern van de les of gesprek duidelijk maken.

Het visueel werken zorgt voor meer begrip, effectiviteit en creativiteit. En laat je zien dat heel veel woorden: theorie, analyses en verklaringen niet alles bepalend zijn en neem ik je graag mee in het overbrengen van de boodschap met eenvoudige visuele notities.

Ik ben een beelddenker en ‘idea former’, maar ook een goede luisteraar en observator. Die skills omarm ik, want ik creëer graag, leer door te doen. maar ze zijn nu onderdeel van mijn profiel.
Door mijn liefde voor tekenen, ideeën en processen ontstaat is een tekentool ontstaan en coach ik je bij wat je met tekeningen duidelijk wilt maken.