Denk groter, ga tekenen!

Visual Notes helpen je om inhoud duidelijk zichtbaar te maken. En om deze inhoud gemakkelijker te begrijpen en te onthouden. Maar het beste van alles is natuurlijk dat het veel leuker, spannender en interessanter is dan de gewone traditionele notulen en plannen.

Visual notes wordt in het Nederlands ook wel zakelijk tekenen genoemd. Het gaat hier om een bepaalde stijl van tekenen, je tekent de boodschap en presenteert tekeningen in plaats van alleen maar tekst. Zakelijk Tekenen kun je bij verschillende situaties inzetten, natuurlijk op je werk tijdens bijvoorbeeld een vergadering. Maar denk ook eens aan je opleiding, je club of stichting en niet te vergeten op privé gebied. Er zijn geen grenzen, je tekeningen helpen je om je gedachten te ordenen en ze op papier te krijgen. Voor jezelf of voor anderen. En weet je wat het mooie is? Iedereen kan zakelijk tekenen!

Visueel communiceren​

Tijdens de training zakelijk tekenen leer je de vaardigheden die jij nodig hebt voor het maken van visuals met een stift op papier. Je leert hoe je schets notities maakt en hoe je heldere visuele aantekeningen maakt waar je met plezier naar kijkt. Visuele aantekeningen die je kunt gebruiken om kennis te delen, een plan te maken of een gesprek op gang te brengen.

Wil je een goede basisworkshop met veel oefentijd?
Een training die leuk, lekker en vooral praktisch is? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik laat je ervaren dat ook jij kunt tekenen. Het maken van een compleet verhaal op papier door middel van platte en eenvoudige tekeningen met een duidelijke structuur. Brainstormen met een groep is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!

Voor wie is het zakelijk Tekenen?

Wil jij jouw verhaal krachtig overbrengen door middel van tekeningen? Wil jij visuals inzetten om als bedrijf of team zo goed mogelijk te presenteren en presteren? Dan is de workshop visual Notes zeker iets voor jou.

Jij kunt Visual Notes inzetten op je werk als docent als je je leerlingen iets op een boeiende manier duidelijk wilt maken. Of als verpleger als je iets lastigs wilt uitleggen aan een patiënt. Als leidinggevende om je team te motiveren, of als ondernemer of coach. De workshop zakelijk tekenen past bij elk soort beroep en bij elke onderneming, school of stichting. Is dit iets voor jou? Of denk je dat dit een leuke en leerzame training is voor jou en je collega’s? Zie jij mogelijkheden? Geef je snel op:

Zakelijk Tekenen
bij Esther

Leer de basis van zakelijk tekenen op een dag.

Visualiseren met Kaartendeck​

Visual notes tekenen met voorbeelden en opdrachten.

Zakelijk Tekenen Online

Leer de basis van zakelijk tekenen in eigen tijd online.

Wil je één van deze workshop bijwonen? Wil je liever een privé workshop? Of wil je juist een workshop met een al samengestelde groep, bijvoorbeeld binnen je bedrijf of met vrienden? Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Scroll to Top