Visueel Sterk Communiceren: Leer de Kracht van Eenvoudig Zakelijk Tekenen!

Visuele notities tekenen, om de communicatie binnen een groep of team te versterken.

Je merkt dat iedereen langs elkaar heen praat maar dat vaak hetzelfde bedoeld wordt. Die miscommunicatie in je groep vraagt van jou als teamleider best wel wat energie. Hoe kun je ze allemaal naar elkaar laten luisteren? 

Hoe fijn zou het zijn als ...

Tekeningen zijn al duizenden jaren lang een manier van communiceren waardoor er veel minder miscommunicatie ontstaat. 

Je boodschap visueel maken

In mijn workshop zakelijk tekenen ontdek je hoe je als leidinggevende je communicatie 10 maal effectiever maakt met simpele tekeningetjes. Jouw kracht zit in het eerlijk presenteren van wat je ziet, hoort en voelt. 

In de workshop leer je: 

  • Het abc van het visuele alfabet 
  • Welke kernwoorden je kunt tekenen
  • Hoe je de kernpunten met elkaar verbindt
  • En de informatie afrond voor een presentatie

Hierdoor verbeter jij je communicatie waardoor je team mét elkaar communiceert in plaats van langs elkaar heen praat. 

Dit is voor iedereen mogelijk, ook als je 2 linker handen hebt.

Deze training zal je de vaardigheden en het vertrouwen geven om je boodschap op een duidelijke en krachtige manier over te brengen in tekeningen.

Zakelijk tekenen, hoe ik het doe

Ik ben een Visual Storyteller. Mijn kracht ligt in het distilleren van de kern van jouw verhaal en deze op een creatieve wijze vast te leggen door middel van zakelijk tekenen.

Ik bekijk boodschappen vanuit diverse perspectieven en kan me goed inleven in anderen. Met mijn ervaring in het geven van lessen weet ik hoe ik je stap voor stap het zakelijk tekenen kan leren. Door het stellen van veel vragen begeleid ik je om je verhaal zo krachtig mogelijk over te brengen.

Wanneer jij jouw boodschap op een speelse manier kunt overbrengen, heb je de mogelijkheid om anderen te inspireren en te laten genieten. Dat is waar ik het voor doe! Jij ook?