De Nieuwste Trend: Vrijdagmiddagborrel en Zakelijk Tekenen op Bierviltjes

Teken je werk simpel, om de samenwerking in de groep of team, via creatieve wegen, te versterken.

Je hebt binnenkort een teamuitje en bent op zoek naar iets tofs. Je voelt dat jij en je collega’s even moeten ontladen.  Er is duidelijk behoefte aan ontspanning en een grappige interactieve activiteit tijdens een hapje en een drankje. Wat kun je doen? Wat als je visuele notities maakt op het viltje onder je glas? 

Hoe tof zou het zijn als...

Vrijmibo en Zakelijk tekenen op Bierviltjes is een energieke en ontspannen entertainment voor je vrijmibo of teamuitje. Met simpele tekeningen en spelvormen ga je je collega’s beter leren kennen, en dat werkt later door in dat wat op de werkvloer gedaan wordt. 

Het zakelijk tekenen op bierviltjes is voor iedereen mogelijk, ook als je vindt dat je niet kunt tekenen. 

Ben je op zoek naar amusement tijdens je vrijmibo of teamuitje? Wil je een grappige en interactieve activiteit tijdens een hapje en een drankje? Maak dan kennis met zakelijk tekenaar Esther, die al vele jaren haar creativiteit inzet. Met spel en visuals komen ideeën tot leven – altijd met een knipoog naar het werk.

De vrijdagmiddagborrel met Tekenplek

Wat dacht je van het galgspelletje met het woord ‘Vrijdagmiddagborreltekenactiviteit’? Volgens mij heeft iedereen dat een keer gespeeld en zonder moeite getekend. Snel, en je maakte je geen zorgen of het er netjes uitzag. Dus als dat lukt .. teken jij ook eenvoudige visuals op een stukje karton, bij de speloprachten. 

Standaard bestaat de Vrijmibo van Tekenplek uit 3 rondes in 60 minuten. Esther stelt zichzelf eerst voor en start met de basiskennis van iedereen. Na de energizer gaan we in ronde 2 het spontane van het zakelijk tekenen verkennen. 

De 3 rondes worden door jullie ingevuld. Je kunt een keuze maken uit:

Eerst even netjes voorstellen

Ik ben Esther Zijlstra. Mijn passie voor collages en tekeningen ontstond zodra ik een potlood, pen en schaar kon vasthouden. Als kind versierde ik alles met tekeningen. Zo herinner ik me nog hoe ik als kleuter een auto aanzag voor een schoolbord.

Op school groeide tekenen uit tot mijn favoriete vak, en zelfs tot mijn examenvak. Hier ontdekte ik hoe ik mijn ideeën vorm kon geven.

En nu ben ik niet alleen de eigenaar, maar ook een pionier als ondernemer die zakelijk tekenen en de vrijmibo harmonieus combineert. Ik houd zowel van tekenen als van het spelen van spelletjes.

Bij het begin laat ik je zien dat je met slechts een paar lijnen veel woorden en abstracte situaties kunt uitbeelden. Daarna toon ik met een stift in mijn hand wat en hoe je kunt tekenen. Binnen een paar opdrachten laat je je perfectionisme los en omarm je je tekeningetjes op de bierviltjes.

You’ll love it!