Aan de slag met het e-book Visuele Notitie vandaag nog!

Breng je boodschap in presentaties krachtig over met visuele notities.

Heb je ooit dat gevoel gehad dat je je boodschap niet effectief kon overbrengen? Je een beetje met je handen in het haar zat omdat je de informatie heel helder voor ogen had maar het niet goed kon overbrengen? Welkom in de wereld van communiceren met visuele notities. 

Het e-book Visuele Notities is een papieren tutorial die je laat zien hoe visuele notities de sleutel kan zijn tot het visueel weergeven van jouw informatie.

Waarom visueel communiceren?

De tutorial helpt op weg met het succesvol toepassen van visuele notities voor presentaties, notulen en verslagen

 

Wat ontdek je met Thet e-book Visuele Notities?

het e-book laat je zien hoe je het visueel communiceren in kunt zetten om afspraken, een verslag of proces begrijpelijk en overzichtelijk in beeld te brengen.

In het e-book zit:

EN NOG VEEL MEER. Nadat het invullen van je gegevens ontvang je een e-mail met een link naar het PDF-bestand. 

Resultaten:

In een strategiesessie met Margriet (een teamleider uit het onderwijs) besprak ik het probleem dat haar team weinig enthousiasme en positiviteit meer uitstraalde in hun werk. Tijdens dat gesprek maakte ik een voorbeeldschets met visual notes, over positieve en sterke doelstellingen voor haar team. 

Het resultaat was een overzicht van 7 kernpunten die veel positiviteit en enthousiasme uitstralen. Margriet was dolenthousiast, evenals haar team. Ze besloten om samen de kernpunten verder uit te gaan werken met eigen visual notes. Hiervoor investeerden zij in mijn kaartendeck als ondersteuning bij het uitwerken ervan. Margriet had de smaak zo te pakken, dat zij zich ook meteen heeft ingeschreven voor een workshop van mij!

Jeroen
Jeroen
Read More
Dit kan ik echt gaan toepassen in mijn dagelijks werk en zie ik mijn boodschap visueel worden. Het proeft naar meer!
Nicolette
Nicolette
Read More
De weggever met visuele notities is een starter die je laat zien hoe je gedachten visueel kunt maken. De inhoud is duidelijk en gemakkelijk te begrijpen, met praktische tips en voorbeelden die direct toepasbaar zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul hieronder jouw voornaam en e-mailadres in en ontvang direct de gratis tutorial om zelf aan de slag te gaan! Daarnaast ontvang je regelmatig informatie over visueel notities tekenen en kun je je natuurlijk altijd afmelden.

Hi, ik ben Esther!

Ik geloof dat visualiseren een eerste levensbehoefte is. Net als zuurstof, eten en drinken, een dak boven je hoofd, warmte en contact met mensen. Vind jij dat een gekke gedachte? Vraag je dan eens af waarom de eerste mensen grottekeningen maakten. En waarom mensen zolang ze bestaan boodschappen en verhalen op muren tekenden? Tekenen is een eerste levensbehoefte, voor de samenleving en ieder mens apart.  

Dus voor mij ook. Begin je met mij over tekenen, dan je laat mijn ogen glimmen. Want er is niets mooiers dan tekeningen maken. Ik deed dat al toen ik klein was. Het bewijs is de eerste bladzijde in mijn poesiealbum en mijn map met tekeningen uit mijn kinderjaren.  

Tekenen doe ik altijd met een pen en potlood in de hand. Met het hoofd bij ideeën, opdrachten en wensen. Ik schets wat uit en teken contouren. Of ik bereid mij voor, of ik ga helemaal in op een opdracht. Dit is Esther ten voeten uit.

Wilco
Wilco
Read More
Aanrader om snel aan de slag te kunnen met visueel communiceren.
Mara
Mara
Read More
Dit is gaaf. Naast de tips zie je ook hoe eenvoudig de tekningen zijn. Wat ik het allerleukst vindt is dat je zonder veel tekentalent al een eenvoudig mini verhaaltje maakt.