Dolly Dots pakket – old school

Als fan wil je steeds de herinneringen van de Dots vasthouden. De personen, muziek en hun levensverhaal. Maar ook het tournee van vorig jaar, de flow – het feestje. 

Of wil je iets maken van hèt afscheidsconcert op 14 december?  Maar je weet even niet hoe en wordt je nieuwsgierig gemaakt.

Hoe fijn zou het fijn zijn als je

Ik kan je daarbij helpen met mijn bullet journaling Dolly Dots Pakket – Old School.

De Dolly Dots forever❣️

Op eenvoudige manier maak jij met de plaatjes en extra’s jouw story. Een verhaal met herinnering die je echt met anderen kan delen. Hoe leuk is dat? 

Wat het Dolly Dots Pakket biedt?

Het pakket is een werkset en geeft je de mogelijkheid om op eigen manier met papier de leuke herinnering over ‘onze’ meidengroep te maken. 

Ik geef je o.a.:

Dat voor € 19,79 inclusief verzendkosten. Na aankoop houd ik je via de mail 5 keer op de hoogte. 

Nicolette: Leuk en herkenbare tekeningen en plaatjes. De Dots lijken er best op. Leuk gedaan Esther.

Vera: Zo leuk. Dit is echt een hebbeding en er zit best veel in.  Ik heb er al twee keer wat van kunnen maken.

Ik ga mij even netjes voorstellen

Ik geloof dat visualiseren een eerste levensbehoefte is. Net als zuurstof, eten en drinken, een dak boven je hoofd, warmte en contact met mensen. Vind jij dat een gekke gedachte? Vraag je dan eens af waarom de eerste mensen grottekeningen maakten. En waarom mensen zolang ze bestaan boodschappen en verhalen op muren tekenden? Tekenen is een eerste levensbehoefte, voor de samenleving en ieder mens apart.

Dus voor mij ook. Begin je met mij over tekenen, dan laat je mijn ogen glimmen. Want er is niets mooiers dan tekeningen maken. Ik deed dat al toen ik klein was. Het bewijs is de eerste bladzijde in mijn poesiealbum en mijn map met tekeningen uit mijn kinderjaren.

Tekenen doe ik altijd met een pen en potlood in de hand. Met het hoofd bij ideeën, opdrachten en wensen. Ik schets wat uit en teken contouren. Of ik bereid mij voor, of ik duik helemaal in een opdracht. Dit is Esther ten voeten uit.

Maar begin je met mij over de Dolly Dots dan glimmen mijn ogen ook. En dat al 42 jaar lang en ben fan – wie niet ;-), forever op eigen manier.

Ook zingen en dansen mensen eeuwenlang. Het was de manier om samen op ‘rituele’ wijze een boodschap met emotie door te geven. De eerste tekenen van muziek staan in grotten afgebeeld maar ook zijn kleine instrumentele voorwerpen gevonden.

Ondertussen is de muziek door de eeuwen heen steeds meer en meer ontwikkeld. Ontstond er in de 20e eeuw popmuziek en de Dolly Dots. En zingen en dansen jij en ik op die muziek erop los.

Dit is ook Esther ten voeten uit

Dat voor € 19,79 inclusief verzendkosten. Na aankoop houd ik je via de mail 5 keer op de hoogte.